Καλάθι

Η MPAXEVANIS είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ψύξης, της θέρμανσης και του κλιματισμού από το 2003. Ξεκινώντας, κύρια ενασχόλησή μας αποτελούσε η εμπορία επώνυμων προϊόντων και η τεχνική υποστήριξη σε εξοπλισμό ψύξης, θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων.

Στα 15 χρόνια λειτουργίας μας και στην προσπάθειά μας να εξελισσόμαστε συνεχώς, έχουμε αναβαθμίσει τις υπηρεσίες μας και τα είδη που εμπορευόμαστε, επεκτείνοντας τη δραστηριότητά μας στην εγκατάσταση και συντήρηση γενικότερου οικιακού και εταιρικού εξοπλισμού, όπως θερμοσίφωνες (ηλεκτρικοί & ηλιακοί), λέβητες φυσικού αερίου, ιονιστές, εξαεριστήρες κ.λπ., ενώ σημαντικό είναι α σημειώσουμε ότι όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από την γραπτή εγγύηση της αντιπροσωπείας.

Στην MPAAXEVANIS σας εγγυόμαστε την εγκατάσταση του εξοπλισμού και τον έλεγχο λειτουργίας αυτού από το άρτια τεχνικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με υψηλή απόδοση υπηρεσιών και χαμηλό κόστος, σε τιμές μετρητοίς ή μέσω πιστωτικής κάρτας, όπου παρέχεται για δική σας διευκόλυνση η δυνατότητα εξόφλησης σε έως 12 δόσεις. Τέλος, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τοποθέτηση των προϊόντων μας καθώς και τη συντήρηση και το service αυτών.

Εγγυώμαστε την πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών σας!

Επικοινωνία

Ατρειδών 1, 116 31 Αθήνα

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα: 210-7560502, 211-0147688
Κινητό: 694-5780521

Newsletter

Ακολουθήστε μας

Skroutz Partner

Copyright © 2020 Mpaxevanis.gr. All right reserved.

Καλάθι ΑγορώνX