Καλάθι 

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

0398_4827_01

WILCO 160L GLASS

WILCO Ηλιακός θερμοσίφωνας 160 λίτρων με έναν επιλεκτικό συλλεκτη 2.0m2 κατάλληλος
Τιμή:
578,00 €
Σε απόθεμα

Κλιματιστικά

kaseta_psevdorofis-300x300

INVENTOR Κασέτα Ψευδοροφής 360 μοιρών V4MCI-60/U4MRT-60(18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Inventor Κασέτα Ψευδοροφής V4MCI-60/U4MRT-60
Τιμή:
2795,00 €
Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Περιορισμένη διαθεσιμότητα

MIDEA MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW A+/A++ Σειρά Mission ( δώρο WiFi Module ) (ΣΕ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

(0 κριτικές)
Τελική Τιμή:
549,00 €
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Σύντομη περιγραφή

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Λειτουργία Follow me
Με τη
 

MIDEA MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW A+/A++ Σειρά Mission ( δώρο WiFi Module ) (ΣΕ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Λειτουργία Follow me

Με την τεχνολογία αυτή, στo τηλεχειριστήριο ενσωματώνεται ένας αισθητήρας θερμοκρασίας. Όταν βρίσκεστε κοντά στο τηλεχειριστήριο, η μονάδα αλλάζει αυτόματα τη λειτουργία, ώστε να επιτυγχάνει την ιδανική θερμοκρασία σαν το κλιματιστικό να σας παρακολουθεί.

Λειτουργία απομνημόνευσης θέσης περσίδων

Την επόμενη φορά που η συσκευή θα τεθεί σε λειτουργία, η γωνία της οριζόντιας περσίδας θα ρυθμιστεί αυτόματα στη θέση που είχε οριστεί την τελευταία φορά.

Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού μέσου

Με αυτή τη νέα τεχνολογία, η εσωτερική μονάδα σας ειδοποιεί όταν στην εξωτερική μονάδα εντοπιστεί διαρροή ψυκτικού υγρού.

Φίλτρο φορμαλδεύδης

Το συγκεκριμένα φίλτρο φιλτράρει τη φορμαλδεύδη και αλλες πτητικές οργανικές ενώσεις (νοc), καθώς και ετπβλαβή αέρια και μυρωδιές. Απολαμβάνετε πάντα υγιεινό αέρα.

Αυτόματη επανεκκίνηση

Εάν το κλιματιστικό απενεργοποιηθεί ξαφνικά λόγω διακοπής ρεύματος, θα επανέλθει αυτόματα σε λειτουργία με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, όταν η παροχή ρεύματος αποκατασταθεί.

Αναμονή 1W

Η τεχνολογία έξυπνης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης επιτρέπει στα προϊόντα της Μidea να εισέρχονται αυτόματα σε λειτoυργία εξoικονόμησης ενέργειας όταν βρίσκονται σε αναμονή, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας από 4-5W σε 1W, το οποίο αναλογεί σε μείωση 80%.

Ανεμιστήρας πολλαπλών ταχυτήτων εσωτερικής μονάδας

Με έως και 12 Ταχύτητες ανεμιστήρα, η μονάδα παρέχει πιο ευχάριστη ροή αέρα.

Συμβατότητα Split & Μulti

Συμβατή εσωτερική μονάδα για συστήματα inverter απλά και πολυδιαιρούμενα (Split & Μulti).

Αντιστάθμιση θερμοκρασίας

Λόγω ταυ διαφορετικού ύψους τοποθέτησης της εσωτερικής μονάδας, η απόκλιση μεταξύ της θερμοκρασίας που ανιχνεύει ο αισθητήρας και της πραγματικής θερμοκρασίας κοντά στο δάπεδο είναι πάντα διαφορετική. Αλλάζοντας το συνδυασμό των καλωδίων διακλάδωσης στην πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος της εσωτερικής μονάδας μπορούμε να ισοσταθμίσουμε την απόκλιση. Αυτό μπορεί να γίνει από τον τεχνικό εγκατάστασης, κατά την εγκατάσταση.

Σύστημα ροής αέρα χαμηλής στάθμης θορύβου

Χωρίς να μειωθεί η ένταση της ροής αέρα και η απόδοση, ο ανεμιστήρας εγκάρσιας ροής μεγάλης διαμέτρου μπορεί να μειώσει τα επίπεδα θορύβου της εσωτερικής μονάδας με χαμηλότερη ταχύτητα του ανεμιστήρα.

Λειτουργία Τurbo

Με αυτή τη λειτουργία, το κλιματιστικό μεγιστοποιεί την ψυκτική και θερμαντική απόδοση, μειώνει ή αυξάνει τη θερμοκρασία στο χώρο γρηγορότερα και επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία σε λιγότερο χρόνο.

Αυτοκαθαρισμός

Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, η εσωτερική μονάδα λειτουργεί αρχικά στη λειτουργία ψύξης με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα. Σε αυτή τη φάση, συμπυκνώματα απομακρύνουν κάποια σωματίδια σκόνης από τα πτερύγια του εξατμιστή. Στη συνέχεια η μονάδα εισέρχεται στη λειτουργία θέρμανσης με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα και στεγνώνει το στοιχείο της εσωτερικής μονάδας. Τέλος, η μονάδα εισέρχεται στη λειτουργία ανεμιστήρα και απομακρύνει τον αέρα με την υγρασία. Η διαδικασία αυτή καθαρίζει το στοιχείο της εσωτερικής μονάδας και αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Ιονιστής

Τα ανιόντα έχουν θετική επίδραση στο σώμα και διεγείρουν το κυκλοφορικό σύστημα, βελτιώνουν τη λειτουργία των πνευμόνων και προλαμβάναυν αποτελεσματικά τις ασθένειες της αναπννευστικής οδού (π.χ. άσθμα και πνευμονία).

Φίλτρο Βiο

Τα φίλτρο Βio αποτελείται από εξειδικευμένα βιολογικό ένζυμα και φίλτρο Εco. Τo φίλτρο Εco παγιδεύει πολύ μικρά αιωρούμενα σωματίδια σκόνης και εξουδετερώνει τα βακτήρια, τους μύκητες και τα μικρόβια. Το βιολογικό ένζυμο σκοτώνει τα βακτήρια διαλύοντας το κυτταρικό τους τοίχωμα εξαλείφοντας έτσι το πρόβλημα της διασποράς μολύνσεων.

Θέρμανση στους 8ºC

Στη λειτουργία θέρμανσης αυτή η επιλογή λειτουργίας των 8° C διασφαλίζει τη θερμοκρασία δωματίου σταθερή στους 8ºC το χειμώνα.

Αντιπαγωτική αντίσταση

Η συσσώρευση νερού στη βάση της εξωτερικής μονάδας, από βροχή, χιόνι ή απόψυξη. αποτρέπεται με την τοποθέτηση Αντιπαγωτικής Αυτορρυθμιζόμενης Αντίστασης (ΡΤC).

Golden fin

Τα πτερύγια του εξωτερικού εναλλάκτη προστατεύονται με χρυσίζον αντιδιαβρωτικό στρώμα Golden fin, αυξάνοντος ταυτόχρονα την εναλλαγή θερμότητας.

Φίλτρο Silver Ion

Τα ιόντα αργύρου μπορούν να σκοτώσουν τα βακτήρια ή να αναστείλουν τη δραστηριότητά τους καταστρέφοντας την εσωτερική τους δομή και απορροφώντας τα στοιχεία τους οε μικροκυψέλες. Παράλληλα, τα νανοσωματίδια αργύρου που υπάρχουν στο φίλτρο, απελευθερώνουν συνεχώς ιόντα αργύρου για την αποτελεσματική καταπολέμηση των βακτηρίων.

Αυτόματη οριζόντια & κατακόρυφη σάρωση

Μεγάλες περσίδες με μεγάλο εύρος γωνίας σάρωσης που κατευθύνουν τον κρύο ή το ζεστό αέρα σε κάθε γωνιά του δωματίου.

Έξυπνος ανιχνευτής κίνησης

Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα υπέρυθρων, η εσωτερική μονάδα ανιχνεύει την ανθρώπινη δραστηριότητα, το κλιματιστικό απενεργοποιείται εάν λείψετε από το χώρο για 30 λεπτά και ενεργοποιείται ξανά όταν επιστρέψετε, εξοικονομώντας με αυτά τον τρόπο ενέργεια.

Οθόνη LCD

Ο πίνακας ελέγχου της εσωτερικής μονάδας διαθέτει οθόνη LCD.

Φίλτρο βιταμίνης C

Το φίλτρο βιταμίνης C γεμίζει τον αέρα με βιταμίνη C που κάνει το δέρμα σας πιο απαλό και μειώνει το στρες. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου είναι περίπου 2 χρόνια.

Αυτόματες περσίδες οριζόντιας και κατακόρυφης σάρωσης

Διανέμει τον αέρα σε μεγαλύτερη επιφάνεια συνδυάζοντας την αυτόματη κατακόρυφη και οριζόντια σάρωση

Λειτουργία eco

Με την τεχνολογία αυτή,προσφέρει μείωση 60% της κατανάλωσης ενέργειας,κατά τη διάρκεια ενός πρότυπου κύκλου οκτώ ωρών και σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος Inverter

•Ψυκτική Απόδοση(Btu/h): 12000(2500-14000) Btu/h
•Θερμική Απόδοση(Btu/h): 13000(2500-16000) Btu/h

•C.O.P. 4.0
•E.E.R. 6.5

•Ενεργειακή κλάση ψύξης Α+++
•Ενεργειακή κλάση θέρμανσης Α++

•Κατεύθυνση ροής αέρα Ναι, με τηλεχειρισμό
•Λειτουργία ύγρανσης/αφύγρανσης Όχι/Ναι
•Ιονισμός αέρα Ναι
•Αυτόματη επανεκκίνηση Όχι
•Αποσπώμενα φίλτρα αέρα/νερού Ναι/Όχι
•Χρονοδιακόπτης Όχι
•Οθόνη λειτουργιών Ναι
•Τηλεχειρισμός Ναι

•Επίπεδο θορύβου εσωτ. μονάδας 52 db
•Επίπεδο θορύβου εξωτ. μονάδας 62 db

•Διαστάσεις εσωτ.μονάδας ΠxΒxΥ 810×200×300 (mm)
•Διαστάσεις εξωτ. μονάδας ΠxΒxΥ 800×333×554 (mm)

•Βάρος εσωτερικής μονάδας 11.1 kg
•Βάρος εξωτερικής μονάδας 32 kg

Ενεργειακή Κλάση
Α++
Τύπος
Τοίχου
Ισχύς
Έως 14.000 btu
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Wifi

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Brands

Επικοινωνία

Ατρειδών 1, 116 31 Αθήνα

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα: 210-7560502, 211-0147688
Κινητό: 694-5780521

Newsletter

Ακολουθήστε μας

Skroutz Partner

Copyright © 2020 Mpaxevanis.gr. All right reserved.

Καλάθι ΑγορώνX